Yhteydenotto

Ostaessasi meiltä valmissivut, saat samassa paketissa ensimmäiseksi vuodeksi palvelintilan ja verkkotunnuksen, arvo yhteensä yli 100 euroa!

Sivujen hankintaprosessi on kokonaisuudessaan yksinkertainen. Se ei vaadi tapaamisia tai pitkiä palavereja, ainoastaan hieman sähköpostitse viestittämistä ja sivuston sisällön toimittamisen.

Ellet ole vielä tilatessa varma ulkoasun kuvituksen muutostarpeesta, voidaan tilaus tehdä edullisemman paketin mukaan ja erotus veloitetaan mikäli sille tulee tarvetta. Esimerkkisisällössä olevat yritykseen liittymättömät kuvat poistetaan tai vaihdetaan aina.

Vaihe 1

Valitse haluamasi verkkotunnus, esimerkiksi omayritys.fi (ei www:tä eteen).

[wpdomainchecker button=”Etsi verkkotunnusta”]

Ilmoita oston yhteydessä haluamasi vapaa tunnus. Voimme myös ehdottaa sopivaa verkkotunnusta yrityksen nimen ja liiketoiminnan pohjalta.

Suorita sivuston tilaus täyttämällä alla oleva lomake. Ulkoasu ja verkkotunnus varataan vasta, kun maksu on suoritettu. Ostaessasi sivuston, poistuu kyseinen ulkoasu valikoimistamme, eli emme myy toiselle yritykselle enää samanlaista sivustoa.

  Vaihe 2

  Laadi lista haluamistasi valikkoon näkyviin tulevista sivuista. Voit käyttää mallisivujen valikkorakennetta apuna.

  Laadi listan sivuille tekstisisältö. Oikoluemme sisällön vielä lävitse, mutta oikeinkirjoitukseen toivotaan kiinnitettävän huomiota jo ennen lähettämistä.

  Vaihe 3

  Otamme yhteyttä sähköpostitse kun sisältö on lisätty sivuille. Tällöin käymme vielä yhdessä sisällön muutostarpeet lävitse.

  Vaihe 4

  Kun sisältö on valmis ja olet sen hyväksynyt, sivut vapautetaan julkisesti löydettäviksi.