Miksi valmissivut?

Olemme ajan myötä huomanneet, että monet asiakkaat haluavat selkeät ja siistit kotisivut yritykselleen, mutta prosessi perinteisten mainostoimistojen kanssa on kankeaa, aikaa vievää ja kallista, eikä lopputuloksesta ole etukäteen riittävää kuvaa.

Perustuen näihin kokemuksiin ja mielikuvaamme siitä, miten kotisivujen hankinta helpoimmillaan pitäisi toimia, olemme luoneet konseptin Valmissivut. Tarkoituksena ei tietenkään ole, että yritys ei pääsisi vaikuttamaan sisältöön, vaan kotisivujen valinnasta on tehty mahdollisimman helppoa. Nopeimmillaan sivuille vaihdetaan vain yrityksen oma tekstisisältö ja sivut saadaan käyttöön saman päivän aikana. Jos valmispohja ei kuitenkaan ole täydellisesti soveltuva, personoidaan sen ulkoasu ja sisältö yritykselle sopivaksi.

Meiltä voi myös tilata kokonaan alusta asti kyseistä yritystä varten tehdyt sivut, mutta tällöin kannattaa jättää tarjouspyyntö ja kuvailla mahdollisimman tarkasti omaa liiketoimintaansa, mielikuvaa siitä millaiset sivut haluaa, sekä paljonko niihin tulee sisältöä. Sen jälkeen voimme suunnitella yhdessä lopun.

  • Säästät aikaa, rahaa ja hermoja
  • Pakettiin kuuluu sivuston lisäksi palvelin- ja sähköpostitila ensimmäiseksi vuodeksi
  • Hankimme puolestasi verkkotunnukset ja muun sivuston toiminnan kannalta tarpeellisen
  • Ei piilotettuja kuluja
  • Avaimet käteen -paketti